Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

Hos Yaneeda.com vil vi gerne give dig en god oplevelse af vores online univers og har hele tiden fokus på at optimere vores brugeres oplevelse. Når du besøger vores website og giver samtykke til vores brug af cookies og øvrige services, indsamles der derfor oplysninger om dig, som behandles og bruges til at tilpasse og forbedre din oplevelse. Brugen af cookies kan medføre behandling af personoplysninger. Derudover kan vi behandle personoplysninger, når du oplyser dem til os, ved brug af vores services.

Det kan være lidt uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvad det indebærer og betyder for dig, samt hvilke rettigheder og muligheder du har. Nedenfor har vi derfor uddybet, hvilke oplysninger der indsamles og behandles, til hvilket formål og hvilke tredjeparter, der eventuelt har adgang til dem. Dette er gjort, så du kan føle dig tryg, når du navigerer på vores hjemmeside og gør brug af vores services.

Cookiepolitik

På følgende link kan du få indblik i, hvad en cookie er, denne hjemmesides brug af cookies, hvordan du afviser eller sletter dine cookies og en oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse: https://www.yaneeda.com/dk/cookies.  

Sådan kan du kontrollere cookies og adfærdsbaserede annoncer 

Vi vil gerne have, at du har kontrollen over, hvilke cookies, der gemmes på din enhed. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, har du derfor mulighed for at slette eller blokere for bestemte cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, skal du være opmærksom på, at annoncer vil kunne blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. På følgende link finder du en vejledning til at identificere, slette og blokere for cookies på forskellige browsers, iPad, iPhone, iPod touch, Android telefoner og slette flash cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du ikke ønsker cookies fra Google Analytics, har du mulighed for at fravælge dem ved brug af guiden på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Som en del af vores målrettede annoncering, som har til formål at vise de mest relevante annoncer til netop dig på baggrund af din adfærd, indgår vi i annoncenetværk med Criteo. Vi indsamler og bruger derudover oplysninger til målretning af annoncer på Facebook. På følgende link kan du til- og fravælge, hvem der må anvende cookies og indsamle oplysninger til målrettet annoncering mod dig: www.youronlinechoices.com/den/dine-valg. Du skal være opmærksom på, at du ved at fravælge et bestemt netværk ikke vil opleve hverken færre eller flere bannerannoncer.

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik omfatter personoplysninger, som du oplyser til os, når du for eksempel sender en forespørgsel, foretager et køb og tilmelder dig vores nyhedsbrev eller som vi indsamler, når du besøger og navigerer rundt på Yaneeda.com.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer både indirekte og direkte, der i et eller andet omfang kan henføres til en person eller bruges til at identificere en fysisk person. Herunder for eksempel IP-adresse, for- og efternavn, telefonnummer og e-mailadresse.

Hvilke personoplysninger indsamles og behandles og til hvilke formål?

Ved at benytter Yaneeda.com og vores øvrige services, kan vi indsamle og behandle både indirekte og direkte personoplysninger til forskellige formål. 

Når du gør brug af vores site, indsamler og behandler vi oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside, hvilket typisk omfatter et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet, mobiltelefon eller anden enhed, hvilken type browser du bruger, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Når du gør brug af Yaneeda.com, finder vores Cookiepolitik desuden anvendelse, i det omfang du giver samtykke hertil. Du finder den i afsnittet Cookiepolitik på denne side.

Oplysningerne behandles i form af analysering og statistik via Google Analytics med formålet om hele tiden at kunne optimere vores hjemmesides indhold og give dig en god oplevelse. Oplysningerne indsamles og behandles endvidere med formålet om at kunne foretage målrettet markedsføring og retargeting via Facebook-virksomhederne og andre tredjepartsvirksomheder, så de annoncer du eventuelt modtager uden for Yaneeda.com, vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne, indsamles og behandles desuden mere direkte personoplysninger som navn, telefonnummer, e-mailadresse, fysisk adresse, afrejse- og ankomstlufthavn, evt. børnenes alder, rejseperiode og eventuelle kommentarer, som du finder relevante. Det vil typisk være i forbindelse med, at du sender en forespørgsel på en rejse, foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, henter en af vores e-bøger eller deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Formålet med indsamlingen og behandlingen af disse personoplysninger er, at kunne levere den/de services, som du har efterspurgt i form af for eksempel fremsendelse af et tilbud eller tilmelding til vores nyhedsbrev.

Tilmelding til Yaneeda.com's nyhedsbrev

Hvis du ønsker at tilmelde dig Yaneeda.com's e-mail baserede nyhedsbrev, har vi behov for dit navn og din e-mailadresse for at kunne levere denne service. Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi sender dig nyheder, blogs, events og særlige tilbud. 

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, har du yderligere mulighed for at oplyse os om dine præferencer og interesser inden for rejser, dit køn og postnummer. Formålet med at vi indsamler disse oplysninger er, at vi på den måde kan sende dig mere relevant indhold. Oplysningerne er ikke påkrævet for at du kan modtage vores nyhedsbrev, men en service, der kan forbedre din oplevelse. 

Der kan være situationer, hvor vi også benytter dine personoplysninger i form af e-mail og præferencer og interesser inden for rejser til annoncemålretning hos Facebook-virksomhederne (Facebook, Messenger og Instagram). Formålet med dette er at vise dig annoncer fra Yaneeda.com, som du formentlig finder relevante og helt at ekskludere dig fra annonceringsindhold, som formentlig ikke vil være relevant for dig.

Hvilke personoplysninger videregives?

I nogle tilfælde overlades eller videregives dine personoplysninger til betroede eksterne samarbejdspartnere eller tredjeparter inden for sociale medier, annoncering og analyse, som på vores vegne opbevarer og behandler oplysningerne. Disse parter opbevarer og behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

Når du gør brug af vores hjemmeside, bliver oplysninger om dig og din adfærd behandlet af parter som analyseværktøjet Google Analytics, der laver statistik og analyse af din brugeradfærd på Yaneeda.com som blandt andet benyttes til at forbedre din og andre brugeres oplevelse på sitet.

Derudover indsamles og sendes oplysninger omkring dig og din færden på vores side til Facebook, der behandler disse data, som anvendes til målrettet markedsføring og retargeting hos Facebook-virksomhederne samt annoncekonverteringer og effektivitetsmåling. Du finder her et link til Facebooks politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Oplysninger omkring for eksempel din browser type og din adfærd på Yaneeda.com indsamles og videregives også til Criteo. På følgende link kan du læse deres privatlivspolitik, og hvilke fravalgsmuligheder du har som bruger med en vejledning til at deaktivere Criteo services: https://www.criteo.com/privacy/.

Tilmelding til Yaneeda.com's nyhedsbrev

Vi benytter Sleeknote og Mailchimp til at hjælpe os med at gennemføre funktioner på vores vegne i form af indsamling af tilmeldinger til vores nyhedsbrev, udsendelse af nyhedsbreve og indsamling af data omkring performance herunder for eksempel, hvorvidt du har åbnet de tilsendte nyhedsbreve, og hvilket indhold du har klikket på, som analyseres og benyttes til at forbedre din oplevelse. Disse parter får adgang til de oplysninger, der identificerer dig personligt, for at de kan gennemføre disse funktioner, men de må ikke bruge dine personlige oplysninger til andre formål. Ved denne type hjælp er der indgået en databehandleraftale med udbyderne, der sikrer, at dine oplysninger beskyttes og ikke bliver misbrugt.

Som tidligere beskrevet kan der være situationer, hvor vi videregiver dine personoplysninger i form af e-mail til Facebook med det formål, at vise dig annoncer, som formentlig vil være relevante for dig fra Yaneeda.com via Facebook-virksomhederne.

Overførsel af data til USA

Google Analytics, Facebook og Mailchimp er alle etableret i USA. Igennem deres aktive deltagelse og certificering under EU-U.S. Privacy Shield Framework er de nødvendige forhold for overførsel af oplysninger fra EU til USA sikret, så dette kan gøres lovligt. 

Herunder finder du link til deres certificeringer:

- Google Analytics/Google LLC certificering.
- Facebook, Inc. certificering.
- Mailchimp/The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp certificering.

I hvor lang tid opbevares dine personoplysninger?

De personoplysninger som vi har indsamlet, og som du selv har indtastet slettes eller anonymiseres, når de ikke længere er nødvendige for de formål for behandling, som de er blevet indsamlet til, og når vi har tilladelse til at slette oplysningerne i henhold til gældende lovgivning. Perioden for opbevaringen afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Hvis en person foretager et køb, opbevares kontaktoplysninger på personen og fakturaoplysninger i fem år, hvilket gøres for at overholde den gældende regnskabslovgivning. 

De oplysninger som du har videregivet til os ved tilmelding til vores nyhedsbrev opbevares, så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid tilgå de personlige oplysninger, præferencer og interesser du har oplyst ved tilmelding til vores nyhedsbrev og har derudover mulighed for at redigere eller slette disse. Du kan til enhver tid også framelde dig vores nyhedsbrev via linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive til info@yaneeda.com. Når du anmoder om ikke længere at modtage nyhedsbreve fra os, vil dine personoplysninger relateret til din tilmelding blive slettet. 

Vi værner om din sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger uden bevidst hensigt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Dine rettigheder: Indsigt, rettelse og klager

Du har ret til at få oplyst og indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes og behandles. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte eller behandles i strid med loven har du derudover ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom og øvrig brug af dine rettigheder kan ske til: info@yaneeda.com. Du er derudover altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores cookie- og persondatapolitik eller har brug for hjælp til at forstå dine muligheder i forhold til dine personoplysninger. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesideudbyder og kontaktinformationer

Yaneeda Travel ApS
Bredgade 19E
1260 København K
E-mail: info@yaneeda.com
Telefon: +45 7070 2520