Her har vi samlet en liste med de spørgsmål, som vi oftest får om rejser til Vietnam. Måske kan de hjælpe dig til at få overblik, når du skal planlægge drømmerejsen.

se alle rejser til vietnam


Vi har også samlet svarene på nogle af spørgsmålene i vores e-bog om Vietnam. Du kan få den tilsendt din mail, hvis du klikker på 'Downloade e-bog'-knappen herunder.

Download e-bog


Hvis du sidder med et spørgsmål om Vietnam, som ikke er besvaret her på siden eller i vores e-bog, skal du endelig henvende dig til os. Vi kan også sætte dig i kontakt med vores lokale partnere, der er de bedste i verden til at besvare spørgsmål om Vietnam.

Svar på alle dine spørgsmål om Vietnam: 

Rejsetid

Cirka 16 timer med fly fra KBH.

Godt at kombinere med

Laos og Cambodia - også kaldet Det Franske Indokina.

Valuta

Den vietnamesiske valuta hedder Dong (VND). Medbring gerne lidt dollars i kontant. Visa og Mastercard kan benyttes på hoteller og restauranter.

Visum

Danskere skal ikke have visum ved ophold under 15 dage. Dit pas skal være gyldigt i min. 90 dage fra indrejsedato, og du skal fremvise en gyldig returbillet for udrejse inden 15 dage fra indrejsedatoen. Ophold af længere varighed kræver visum.

Sprog

Vietnamesere er generelt gode til at tale engelsk i de større byer og turistområder. En miniparlør med de vigtigste ord og sætninger kan dog være en fordel at have med.